5 sfaturi să-ți amenajezi primul apartament

hbx-lilly-bunn-0514-lgnDacă tocmai te-ai mutat în primul apartament iată câteva sfaturi să-l amenajezi.

1. Ce să cumperi
Cumpără doar ceea ce îți place. Lucrurile după care tânjești, cele pentru care te sacrifici și faci economii, devin parte din povestea casei tale.
2. Fii colecționar
Mergi în galerii de artă, evenimente dedicate artei, magazine de antichități sau piețe. Când călătorești caută și cumpără obiecte de decor care îți plac mult de tot. Colecțiile de obiecte de artă și decor dau locului profunzime și îi scriu istoria. Ele mai sunt o mărturie pentru aventurile, pasiunile tale și a modului în care acestea sunt conectate.
3. Apelează la profesioniști
E bine să știi când să apelezi la un expert. Unele activități pot fi făcute doar de cei care sunt instruiți, altfel riscați să generați costuri mai mari cu diverse stricăciuni.
4. Lăsați timp pentru mobilare
Căutați piese de mobilier căruia să-i puteți da funcțiuni diferite. De exemplu, un birou care poate fi și un loc pentru a organiza masa. În plus, dacă vă mutați, e simplu să luați cu dvs. acest tip de mobilier.
5. Acceptă un strop de exagerare
Chiar dacă apartamentul are camere mici, vă recomandăm să aveți curajul de a folosi culori care ies în evidență, care transmit o vibrație veselă și pozitivă. Un „șoc” colorat îți face locuința mai interesantă și îți dă timp să găsești obiecte de artă pe care să le pui pe pereți.

Sursa articol aici