Bucătărie înflorată pentru momente relaxante alături de colegi

IMG_0306
15 metri pătrați pictați, care au transformat spațiul dintr-o bucătărie banală, la CMED Group Timișoara, într-o oază de verdeață, care te duce cu gândul la poveste, magie și feerie. Un proiect prezentat de echipa Tourmaline Boutique pentru momente relaxante într-un spațiu înflorat.

Când ne-a contactat Karina să ne propună proiectul, ne-am bucurat tare, tare, pentru că era a doua bucătărie dintr-o firmă cu mulți angajați, dar unde predominau doamnele și domnișoarele, și puteam să transformăm spațiul într-unul cochet, cu accente romantice și pete de culoare zburdalnice.
După câteva discuții și realizarea schițelor am reușit să finalizăm conceptul proiectului pentru bucătăria lor: o grădină feerică, unde îți poți bea cafeau în liniște, unde te poți deconectata câteva minute de la rutina din fața calculatorului și-ți lași stresul să zboare. Așa au apărut copaci, păsărele, un izvor înconjurat de flori, toate în pete de culoare naturale și calde, liniștitoare.
În capătul bucătăriei se regăsește căsuța din turtă dulce, cu iz de copilărie și-un ceas căruia i-am adăugat detalii din fier forjat, să nu facă notă discordantă poveștii noastre. Nu lipsește căruța cu flori care se lasă plimbată imaginar de colo-colo.

În final, misiunea a fost îndeplinită cu succes, prânzul pare mai delicios și cafeaua parcă nu se mai termină. Frumos!

Alte articole:

Omul potrivit la locul potrivit, alături de Tourmaline

Atelier pentru frumusețe interioară realizat de Tourmaline

Pub și clătitărie cu sens, în Timișoara

Lounge londonez într-unul dintre birourile CMED Group, din Timișoara