Apartament cu design Ezzo. Un loc de vis

Echipa de design Ezzo, din Timișoara, ne prezintă încă un proiect superb. De data asta este vorba despre un apartament care inspiră energie și care a deschis ediția din octombrie a revistei 24 Home. Alte proiecte interesante pe care le-am prezentat au fost un birou pentru softiști creativi, birou ca o navă spațială.

Propunerea pe care experții Ezzo o fac de această dată: oare cum este să te trezești cu mestecenii în living?

Ingeniozitate, funcționalitate, spații gândite și explozie de culoare. O locuință pe măsura personalităților fulminante și entuziaste ale beneficiarilor. Având atâtea vibrații și note trepidante, unui asemenea spațiu e greu să-i definești un punct central. Debordează de libertate și energie.

În mare, amenajarea se bazează pe spații deschise, cu amprente de culori și forme, nu prea încărcate, piesele de mobilier fiind în număr limitat.

Tuburile încastrate în pereții holului crează senzația unui spațiu mai mare și chiar mai luminos, unele fiind delimitate prin oglinzi ce pun în valoare obiectele depozitate.

Fiecare încăpere în sine întrunește elemente, materiale și culori diferite, însă toate își conturează nucleul prin vitalitate și dinamism. Considerăm a fi un spațiu complet, cu detalii care fac pe loc diferența, care vine în întâmpinarea individualităților ce guvernează locuința: culori puternice legate de percepții, spații de depozitare și accesorii ce dezvăluie pasiuni, materiale și forme ca linii de originalitate ce definesc cei doi beneficiari.

Mestecenii și-au făcut apariția în momentul în care ne jucam cu culori și obiecte și fac deliciul apartamentului conferindu-i o notă de natural și neconvențional.

Bucătăria se vrea a fi un joc între linii și forme, între tonuri de gri și culoarea guvernantă care îmbracă atmosfera încăperii.

Apartamentul devine astfel o locație privilegiată prin asimetrii și puncte de interferență a noului cu viața. Având două personalități care se completează, era necesară doar o asociere cu texturi, forme și culori, linie menținută pentru a da generozitate spațiilor apartamentului.

Practic, atunci când ești mai mereu cu zâmbetul pe buze și spațiul îți permite, abordezi totul cu energie și culoare și creezi un mix modern, cosy și cu accente rupte direct din natură.

Text – Gabriela Lazăr

Fotografii – Andi Popescu

Design – Ezzo Design