Calorifere cu design revoluționar – tendințe în 2015

1 KIM RASHID

Radiatoarele Caleido combină două aspecte esenţiale, estetica și funcţionalitatea. Fie că vorbim despre caloriferele montate pe perete sub formă de tablouri, cele care arată precum o oglindă sau cele care imită natura, acestea impresionează prin rafinament, eleganţă şi simplitate. Un alt aspect demn de menționat este acela că radiatoarele Caleido se adaptează oricărui mediu, fără a ocupa spațiul din locuință.
Caloriferele de colecţie au fost create grație rafinamentului unuia dintre cei mai renumiţi designeri internaționali: Karim Rashid. Multe dintre ideile sale au revoluţionat mediul ambiental, transformându-se în creații inovatoare, în forme originale și unice, desene și modele care creează o simbioză perfectă între utilitate și stil.

Arată ca o oglindă, se fixează pe perete şi degajă căldură. Este vorba despre colecţia de calorifere Ice inox reflex de la Caleido, cu un rol practic dar şi unul estetic pentru cei care decid să iasă din tipare.

Nuanțe dinamice, decorațiuni artistice și proiecții fluide sunt caracteristicile noii colecții, adevărate tablouri de încălzire. Colecția funky și trendy demonstrează că un obiect destinat să încălzească locuința poate să arate ca o adevarată operă de artă (designer Karim Rashid).
Modele inspirate de arhitectura unui stup de albine. Calorifere asemenea unui fagure (designer James Di Marco).
Modele care redau mişcarea valurilor, conferind spaţiilor de locuit o atmosferă elegantă, în acelaşi timp inspirând relaxare (designer James Di Marco).

Modele de calorifere cu design revoluționar pot fi văzute în Timișoara, în showroom-ul companiei Tempini.