Compania Tempini lansează Tempini Family

spatiu confortabil biblioteca tempini

Una dintre cele mai importante companii în domeniul construcțiilor și finisajelor din Timișoara, compania Tempini, lansează campania Tempini Family.
Echipa Tempini își promovează valorile în care crede: calitate, sustenabilitate, grijă față de mediu. Produsele și serviciile companiei demonstrează aceste concepte. La Tempini este importantă și familia, astfel că în vara aceasta lansează un nou concept: Tempini Family.

Conceptul Tempini Family va fi lansat duminica aceasta, 15 iunie 2014, iar echipa companiei anunță că va oferi zilnic, în perioada 15 iunie-15 august a.c. un spaţiu primitor familiilor, la showroom-ul companiei din Calea Aradului nr. 115. Părinţii au parte de două ore de consiliere din partea celor mai buni designeri de interior, iar celor mici li s-a pregătit un univers ideal al copilăriei.

Campania debutează duminică, 15 iunie, la ora 13.00. Familiile care pășesc în sediul companiei vor fi răsfățate întreaga după-amiază. Copiii vor avea parte de o petrecere organizată special pentru ei, din care nu lipsesc clovni, tobogane, partide de badminton sau console de jocuri. Părinții vor fi invitați să viziteze showroom-ul companiei, amenajat ca o adevarată galerie de artă contemporană și vor putea consulta cele peste 300 de publicații de design care constituie biblioteca Tempini. Vizitatorii vor beneficia de consultanță gratuită privind amenajarea de interior din partea câtorva dintre cei mai renumiți designeri de interior din Timișoara, invitați speciali ai acestui eveniment: Ezzo Design, Luxury Design, Mihai Caraghiaur si Dan Padurean.
“Există o oarece reticență din partea oamenilor în a apela la serviciile unui designer profesionist pentru amenajarea locuinței, din cauza ideii preconcepute că asta ar duce la creșterea costurilor. Dimpotrivă, un designer vă poate ajuta să reduceți costurile pentru că el cunoaște deja piața și poate să aleagă soluțiile optime calitate-preț. Din experiența mea, costurile sunt cu 10% mai scăzute, inclusiv serviciile designerului, în cazul în care se apelează la o astfel de consultanță. Mai mult decât atât, designerul, având o idee de ansamblu, poate evita cheltuielile cu anumite materiale inutile, mergând la sigur”, declară Gigi Nacev, director general Tempini România.

Cei care doresc să beneficieze de consultanță gratuită din partea designerilor invitați, sunt rugați să se înscrie la sediul Tempini din Calea Aradului nr. 115, sau la numărul de telefon 0723 604 594.

DESPRE TEMPINI
Din 1921, Tempini s-a consacrat drept una dintre cele mai importante companii italiene de furnizare şi montare a finisajelor din domeniul construcţiilor şi arhitecturii: pardoseli şi pereţi, obiecte sanitare, mobilier şi accesorii de baie, produse şi servicii pentru întreţinerea materialelor lemnoase, ceramice şi din piatră. Compania colaborează cu cei mai renumiţi arhitecți, ingineri şi designeri, produsele fiind de de calitate, sustenabilitate și de rafinament.  De patru ani compania este prezentă în România, Timişoara fiind sediul central al operaţiunilor din Europa de Est.