Confort crescut pentru familia și casa ta cu rulourile exterioare

img rulouri site

Dacă ești preocupat de siguranță și confort pentru familia și casa ta alege ca soluție rulourile exterioare.

Rulourile sunt dispozitive care cresc gradul de confort al locuințelor prin protecția termică și fonică pe care le conferă. Cele exterioare sunt compuse din carcasă covor, ghidaje și mecanism. Carcasa este confecționată din tablă zincată sau din aluminiu, vopsită în câmp electrostatic într-o gamă variată de culori, fapt care oferă rezistență la intemperii și le asigură durabilitatea. Covorul este realizat din lamele care pot fi din PVC sau tablă de aluminiu, umplute cu spumă poliuretanică. Ghidajele sunt din PVC sau aluminiu.

Toate rulourile au un mecanism care le asigură funcționarea, poziționat în carcasă, acționat manual prin intermediul unei benzi textile sau cu ajutorul unui motor electric declanșat prin întrerupător sau telecomandă. Banda textilă prin intermediul căreia sunt acționate rulourile manuale este rulată într-un dispozitiv recuperator montat pe tâmplăria geamului, la interior.

Rulourile exterioare pot fi poziționate pe tâmplăria geamurilor, în două moduri: suprapuse sau aplicate. În funcție de materialul folosit la confecționarea covorului, lamele din PVC sau aluminiu, rulourile exterioare sunt numite rulouri PVC sau rulouri aluminiu. Rulourile din aluminiu oferă un grad de protecție fonică și termică mai ridicat decât cele PVC, fiind și mai rezistente la acțiunea razelor solare. În funcție de preferințele clienților, pot fi alese culori și modele variate pentru materialele folosite.

rulouritimisoara.ro