Idei de culori și materiale pentru mobilier de grădină

mobilier gradina paleti

Găsim ușor în jurul nostru materialele și culorile care ne pot fi de ajutor când planicăm amenajarea grădinii. Un rol important îl are mobilierul de grădină pentru că el va deveni loc de întâlnire pentru familie și prieteni.

Mare sau mică, bucata de grădină este spațiul care ne stimulează cel mai des imaginația pentru că este locul în care putem schimba amenajările ori de câte ori vrem. Decorațiunile de iarnă, cele de primăvară sau vară, cele pentru atmosfera de toamnă sunt mereu în lucru pentru că grădina casei este cel mai versatil spațiu, pe care-l putem supune la infinit transformărilor.
Dintre materialele care au început să fie folosite destul de des pentru mobilierul de grădină vă recomandăm, de data aceasta, paleții din lemn. Pot fi folosiți pentru paturi, fotolii sau mese și, de ce nu, pot deveni suport pentru plante.
Alegeți cu atenție culorile, două cel mult trei, care vor înviora mobilierul de grădină și puteți începe construcția unui nou spațiu de socializare și relaxare în curtea casei. O dată începută munca de amenajare a grădinii pe cont propriu, vă puteți gândi să păstrați culoarea naturală a paleților. Mai departe, o alegere simplă, care nu vă va crea nemulțumiri, este să folosiți materiale în culori neutre pentru saltele. Dacă sunteți o fire energică și vă plac petele de culoare, încercați să creați specificul locului prin culorile accesoriilor. O soluție bună ar fi pernele colorate. Sau o pătură cu flori. Câteva obiecte de decor în nuanțe de albastru, portocaliu, galben sau fuchsia vor înviora mobilierul nou.
Cu puțin efort și costuri minime, dar multă joacă și creativitate, veți avea un loc special în grădina casei în care puteți petrece momente minunate alături de familie și prieteni.