Cum amenajezi dormitorul ca să ai un somn odihnitor

dormitor secrete pentru un somn odihnitor

Dormitorul este foarte important într-o locuinţă. Atunci când îl amenajăm, obişnuim să alegem cu mare atenţie mobilierul, căutăm un pat suficient de mare şi o saltea confortabilă, iar celelalte piese sunt selectate în funcţie de utilitatea lor. Cu toate acestea, ajungem uneori să simţim că ceva este nepotrivit pentru că nu obţinem suficientă odihnă şi relaxare.

1. Primul lucru pe care trebuie să-l faceţi este să fiţi foarte atenţi la salteaua pe care o cumpăraţi. Este un obiect pe care-l veţi folosi mult timp, zi de zi. Aşadar, investiţi şi timp în a căuta salteaua care corespunde nevoilor dvs., dar şi bani pentru că altfel riscaţi să folosiţi banii economisiţi, şi chiar mai mulţi, pentru a obţine altfel energia şi odihna ce pot fi obţinute cu un somn odihnitor.

2. Un loc moale, în care găsim un strop de catifea, ne atrage pentru odihnă. Nu vi s-a întâmplat niciodată să vedeţi o pătură moale pusă peste un pat şi să vă doriţi ceva similar pentru dormitorul de acasă? Poate nu vă tapetaţi pereţii cu catifele, dar căutaţi câteva obiecte moi şi pufoase care să vă “mângâie” atunci când mergeţi să vă odihniţi.

Aflaţi alte 7 recomandări pentru amenajarea şi organizarea dormitorului.