Decor de toamnă cu nuci, frunze și alte daruri din natură

cos de nuiele cu dovleci de decorSimțim toamna în fiecare dimineață. Am lăsat vara în urmă și privim cum în jurul nostru apare un decor de toamnă superb, cu frunze arămii care își schimbă nuanțele de la o zi la alta, cu o mulțime de nuci, ghinde și castane prin parcuri și alte daruri din natură. Cu aerul rece și dur, cu umezeala un pic apăsătoare, cu razele soarelui ce prind putere abia pe la ora prânzului, lăsăm un nou sezon să intre în viața noastră. Ne schimbăm ținutele în dresing, punem la păstrare sandalele și încălțările de vară și începem să visăm la cești de ceai aburind, cu arome de fructe de pădure, scorțișoară, mere.
Planificămfrunze de toamna decor câteva drumuri spre piață unde profităm de bogăția de roade ca să ne umplem cămara cu bunătăți pentru iarnă.
E un nou prilej pentru o schimbare de decoruri în casă.
Profitați de zilele cu timp frumos și savurați frumusețea naturii. Bucurați-vă de darurile toamnei și profitați de bogăția de obiecte cu care vă puteți decora bucătăria, living-ul și, de ce nu, baia.
Petreceți un weekend cu familia în parc și adunați frunze de mărimi și culori diferite, crenguțe și tot soiul de nuci și sâmburi. Castanele maronii și lucioase, nucile proaspăt coapte cu miros ușor înțepător, ghindele cu modelul lor frumos sunt un decor de toamnă ideal pentru masa din bucătărie.decor de toamna cu nuci
În piețele cu lucruri vechi veți găsi cu ușurință câteva tăvi sau recipiente în care să le așezați. Sau, o soluție la îndemână, este oferta de boluri din sticlă din orice supermarket.
Și să nu uitați de modelele superbe de dovlecei, fie ei de decor sau pentru gătit. Puși într-un coș de nuiele simplu, pe care-l găsiți de cumpărat în orice piață, puteți obține un aranjament foarte frumos care va atrage atenția.
Vă rămâne să fiți creativi, să încercați să găsiți decorul perfect mai ales dacă aveți bucuria unor invitați la masa de prânz.