„Lounge” londonez într-unul dintre birourile CMED Group, din Timișoara

IMG_2657 Situat în Timişoara, birourile programatorilor CMED Group aveau nevoie de o schimbare, de o pată de culoare care să îi facă să zâmbească de la prima privire. După o discuţie îndelungată despre proiect, am ajuns la o concluzie: îşi doreau să aducă Londra la Timişoara, acolo fiind unul dintre birourile centrale ale firmei mamă. Am primit câteva sugestii de obiective ce trebuiau încadrate în proiect, şi anume: faimoasa cabină telefonică londoneză, Big Ben-ul şi cromatica să conţină neapărat roşu şi albastru. În rest, puteam da frâu liber imaginației.
Aşadar, după ce am făcut un brainstorming, ne-am înarmat cu multă creativitate și am realizat primele schiţe de idei, să stabilim stilul şi atmosfera proiectului. A urmat simularea proiectului până la cel mai mic detaliu, să ne asigurăm că totul este pe placul lor. Nu-i de joacă cu programatorii!
Într-o săptămână furtunoasă, 28 de metri pătraţi gri, au devenit un miraj din frumoasa capitală britanică. Am reușit să creăm un colaj cu toate obiectivele turistice importante din Londra, la care am adăugat simboluri ca nelipsita ploaie, un soldat londonez și bineînțeles un autobuz turistic. Ca stil am mers pe o variantă decorativă și plată reușind astfel să concentrăm foarte multe elemente, fără ca acestea să îți obosească privirea.
În final, impresionați de rezultat, a urmat și la bucătărie o sesiune creativă, un strop de culoare în același stil londonez. Trebuie să recunoaștem că ultimele detalii nu ne aparțin în totalitate nouă, cei mai creativi dintre programatori ascunzând mici roboței simpatici printre petele de culoare așternute. www.tourmalineboutique.ro