Mobilier încăpător pentru cele mai mici bucătării, de la Protege Parol

Protege 1

Aveți propria locuință, dar bucătăria este mică și spațiul de depozitare e insuficient? Alegeți să vă proiectați în mod inteligent un mobilier încăpător, potrivit și pentru cele mai mici bucătării. Soluții care să corespundă cu nevoile dumneavoastră vă poate oferi echipa de profesioniști de la Protege Parol, din Timișoara.

Suntem obișnuiți să vedem tipul vechi de mobilier din bucătărie, cu corpuri standard și modele aproape la fel. Cel mult culoarea și materialele diferă, dar, din punct de vedere practic, bucătăriile vechi au un volum limitat de depozitare și posibilități la fel de limitate de aranjare.
Tehnica timpului în care trăim și existența unei expertize și în acest domeniu ne oferă o alternativă mult mai eficientă.
Pe piața din vestul României, există companii de specialiști precum Protege Parol care oferă servicii integrate de amenajare eficientă a spațiului dintr-o locuință. De ce să îți bați capul să găsești astfel de servicii? Pentru că vei putea folosi fiecare colțișor din casă, vei avea un mobilier încăpător, așezat și proiectat în funcție de celelalte instalații și facilități din casă. De fapt, ai posibilitatea să-ți „îmbraci” pereții locuinței și să rămâi, în același timp, cu suficient spațiu pentru mișcări lejere și în siguranță pentru întreaga familie.
Vei fi surprins de cât de modulară poate fi o mobilă de bucătărie, cum obiecte mari precum masa pot fi integrate în mobilierul propriu-zis, adică poate fi ascunsă și descoperită doar la nevoie, cum ușile dulapurilor pot fi deschise în direcții diferite astfel încât colțurile să nu mai reprezinte un pericol pentru membrii familiei și o sursă de vânătăi și cucuie.
Dacă planificați construcția unei locuințe, cumpărarea unui apartament sau schimbarea mobilei pe care o aveți, nu ezitați să cereți măcar un sfat. Veți fi suprins de soluțiile propuse care vă vor îmbunătăți viața.

Date de contact pentru Protege Parol pe www.protege.ro.

Adresa: str. Martir Cernăianu, nr. 11, Timișoara.