Materiale recomandate de Protege Parol pentru mobilier

11

Aveți o gamă largă de produse pe care le puteți alege în funcție de recomandările pe care le fac producătorii de mobilier. De această dată vă prezentăm panourile Dialux, o recomandare pe care am primit-o de la specialiștii Protege Parol, din Timișoara.

Dacă vă gândiți la varianta mobilierului din panouri, vă propunem să analizați și posibilitatea de a alege panourile cu luciu înalt, din MDF, acoperite cu folie PET ecologică. Sperăm să găsiţi atractive caracteristicile acestui produs care revoluţionează acest tip de panouri folosite pentru mobilier, prin rezistenţă, eleganţă, multiple funcţionalităţi şi prin gama variată de culori. Puteți alege Alb, Negru, Antracit, Bordo, Verde (pastel), Galben-Crem şi Cappuccino. Cum arată fiecare dintre acestea, aflați în showroom-ul Protege Parol, în Timișoara, unde puteți solicita și servicii de consultanță în funcție de nevoile dumneavoastră.
Un alt beneficiu al utilizării acestui tip de panouri este cantul cu luciu înalt din acelaşi material, în culori identice panourilor, astfel că îmbinarea dintre ele este neobservabilă.

În ceea ce privește caracteristicile relevante pentru orice locuință sau pentru mobilierul de birou, e important să rețineți că panourile Dialux sunt impermeabile, rezistente la zgârieturi și la abraziune, sunt ușor de întreținut. Pot fi folosite pentru toate tipurile de mobilier: bucătării, camere de zi, dormitoare, băi, dar și pentru magazine de prezentare, expoziții, birouri, recepții și altele.

Alte articole despre Protege Parol:

Mobilier încăpător pentru cele mai mici bucătării, de la Protege Parol