Pub și clătitărie cu sens în Timișoara

ioana si denisa in 24 home

Totul capătă sens când primești provocarea de a gândi un spațiu de la zero. Ioana și Denisa, echipa Tourmaline Boutique, au acceptat să ne povestească despre un proiect drag lor, din Timișoara, care avea nevoie de personalizare.

Așa a fost cu cei patru pereți nefinisați ce urmau a găzdui un pub și o clătitărie. Azi, Sense.

Am început prin a ne creiona în gând un concept. Totul a pornit de la amplasarea locației și anume într-un sens giratoriu. S-a născut asftfel numele-i de Sense.

Atmosfera am hotărât să fie una confortabilă, care să le fie pe plac și petrecăreților, amatori de petreceri private, dar și angajaților din zonă pentru pauze de cafele acompaniate de clătite delicioase. Sau ieșiri după zilele grele de la serviciu. Pentru că, nu-i așa, există viață și după lucru!

Drept urmare, am ales nuanțe deschise de pământuri pentru pereți și podea. Monotonia am spart-o optând pentru scaune și canapele confortabile bordo, iar mobilierul l-am ales maro închis, pentru a crea contrast.

Acum aveam o bază de la care să pornim. Știam că sunt de mare succes citatele motivaționale, iar jocurile de cuvinte ne plac tuturor. Zis și făcut.

A urmat o perioadă de definitivare a designului de logo și compoziția jocurilor de cuvinte ce urmau a fi pictate pe pereți.

Textele au fost alese pornind de la specificul locului, cu trimitere la bere, cafea, mâncare. Nici așezarea lor nu a fost întâmplătoare, dând posibilitate privitorului de a le trece prin filtrul propriu și a le reinterpreta. Ne place să oferim și altora prilejul de a-și exploata creativitatea.

Spațiul a fost completat pe parcurs de tablouri tematice și alte detalii cu obiecte alese în funcție de moment.

Pe mai departe am păstrat conceptul și în ceea ce privește meniurile și obiectele promoționale. Designul acestora fiind realizat tot de noi, echipa Tourmaline Boutique.