Omul potrivit la locul potrivit, alături de Tourmaline

Pereti pictati 026

Echipa Tourmaline din Timișoara ne prezintă încă un proiect de suflet în care s-a implicat. Este o poveste plină de creativitate, pentru câțiva oamenii cu iniţiativă care s-au întâlnit.

Ioana Bîrle și Denisa Săftescu-Jescu își încep povestea.

Este vorba despre un tătic, care impresionat fiind de condiţiile saloanelor în care sunt trataţi copiii la Spitalul Victor Babeş din Timişoara, se hotărăşte să intervină făcând o faptă deosebită. Şi anume, strânge fondurile necesare renovării unuia dintre saloane.

Astfel, proiectul ajunge la urechile noastre. Ce bucurie mai mare să avem decât aceea de a contribui la o poveste pentru copii?

Zis şi făcut. Pereţii au fost zugrăviţi cu portocaliu, iar noi am ales să ne îndreptăm atenţia spre contrastul complementar portocaliu-albastru. Copiii sunt atraşi de culori cât mai vii şi de dinamica imaginilor. Portocaliul cu siguranţă îi va energiza. Iar, pe lângă el, cele mai drăguţe animale le va da poftă de viaţă şi liber la imaginaţie. Le-am pictat două girafe năstruşnice care se plimbă cu bicicleta, o balenă tare prietenoasă, o vacă care se distrează zburând cu balonul. Balena este, de asemenea, cea care zburdă cu prietenii săi în spate: un elefant care stropeşte apă cu trompa, o domnișoară hipopotam, un pui de cămilă și un rinocer mai domnos.

Suntem tare curioase ce poveşti fantastice au inventat cei mici pe seama lor.

Alte proiecte Tourmaline:

Atelier pentru frumusețe interioară realizat de Tourmaline

Pub și clătitărie cu sens, în Timișoara

Lounge londonez într-unul dintre birourile CMED Group, din Timișoara