Atelier pentru frumusețe interioară realizat de Tourmaline

pictura murala10

Echipa Tourmaline ne ține la curent cu proiectele frumoase de design care schimbă percepția despre cât de comunicativ poate fi un spațiu de întâlnire, de locuit sau un birou. De data asta, cele două creative Tourmaline ne prezintă:

Atelierul de înfrumusețare interioară. Sau, cum își mai spune chiar el, „Acasă”. Chiar așa e, un spațiu făcut de oameni pentru oameni, ”un om dă mai departe”, cuvinte culese de pe pereți-i.

Aici poți să bei un ceai sau o cafea, să citești o carte sau să te relaxezi la unul din workshopurile organizate. Se fac cursuri de yoga, proiecții de film, ședințe particulare de vindecare interioară (masaj sau psihoterapie), pilates, ateliere de creație.
Tot conceptul funcționează pe bază de donație. Vorba melodiei, „Oamenii sunt încă frumoși!” Despre asta este atelierul de înfrumusețare, despre oameni frumoși, cu suflet mare, plini de bucurie și despre cei care vor să evolueze în această direcție, despre noi toți.
Spațiul atelierului a fost recent reorganizat, ocazie cu care am primit cu entuziasm provocarea de a acoperi albul unor pereți rămași necolorați, căci locația în sine este doldora de culoare și mesaje pozitive.
Am ales să ne întoarcem spre copilărie, acolo unde ne găsim inspirația și pofta de viață. Astfel că am pictat un elefant, ca simbol al purității, al răbdării, inteligenței, smereniei și longevității.
De asemenea am încadrat rafturile care găzduiesc diferite decorațiuni în spirale colorate, ceea ce puteți să faceți și voi acasă. Dacă vreți să improvizați niște rafturi pentru depozitare, trebuie doar să vă procurați lemnul și niște L-uri metalice pe care puteți să le „ascundeți” cu puțină culoare.
Al doilea mare motiv reprezentat, de care noi oamenii ar trebui să ne preocupăm mai mult, este natura. Natura pe care am înfățișat-o printr-o inimă albastră din care țâșnesc celelalte simboluri pe care ea le înglobează cu atâta mândrie. Mesajul nostru este: „Deschide-ți inima ca să poți vedea toate frumusețile lumii”. Și lăsăm imaginea să vorbească de la sine.
Recomandăm cu mult drag acest spațiu de relaxare ori de câte ori aveți nevoie de un zâmbet, un ceai cald sau de un loc liniștit unde să vă pierdeți gândurile prin paginile unei cărți.
Și-n plus, vă așteptăm la workshopurile de creație pe care le ținem și noi aici periodic, ca o altă formă de evadare din cotidian.

Text: Tourmaline

Alte proiecte Tourmaline prezentate de 24Home:

Pub și clătitărie cu sens în Timișoara

“Lounge” londonez într-unul din birourile CMED Group, din Timișoara