Avantaje dacă îți cumperi o casă la roșu

1254832377-2

Un proiect de casă presupune cheltuieli mari și decizii luate cu multă atenție. Vă puteți orienta spre case nefinalizate, case la roșu, ca să economisiți și să aveți un control mai mare asupra finisajelor.

Cumpărarea unei case este de cele mai multe ori un proiect pe viață. Consultările în familie, stabilirea bugetului și planificarea financiară pentru anii care vin sunt etapa de început. Urmează alegerea viitoarei locuințe, care poate fi cumpărată la cheie sau la roșu.
O casă la roșu înseamnă că s-au finalizat doar unele dintre lucrări, urmând ca dumneavostră să vă asumați terminarea proiectului conform dorințelor proprii de design și amenajări interioare. Veți fi responsabil de instalațiile de apă, gaz, electricitate, de racordarea casei la aceste utilități, de finisajele interioare.

De ce să alegeți o astfel de casă? În primul rând costurile sunt de cele mai multe ori cu 30 la sută mai mici decât cele pentru o casă la cheie. Apoi, aveți posibilitatea să colaborați cu o echipă de meseriași pe care o cunoașteți și în care aveți încredere. Puteți urmări pas cu pas punerea în operă a lucrărilor pentru instalații și finisaje, astfel că, la final, veți știi în detaliu cum anume a fost terminată casa în care veți locui pentru mulți ani de acum încolo. Vă veți scuti astfel de surprize neplăcute care pot apărarea în cazul proiectelor de locuință despre care viitorii proprietari nu știu aproape nimic.

Desigur că în situația alegerii unei case la roșu veți aloca și timp pentru finalizarea ei, totuși sunt suficiente avantajele care vă pot face să cântăriți și această opțiune.

Articole similare:

De ce să cumperi un apartament nou, în Timișoara